Nu kan jag sköta mina foderspridare hemifrån!

FeedCon är jättesmidig att använda och den ger mig full kontroll!

Det bästa med FeedCon är att jag kan sköta mina foderspridare hemifrån och att jag vet att det alltid finns mat till grisarna. Om maten tar slut så försvinner ju grisarna. När jag ska jaga så lägger jag in några extra utfodringstider dygnet innan, så de håller sig i området. Det är jättesmidigt att göra det i appen. Där kan jag också se när grisarna varit där så nu åker jag inte ut förrän några timmar innan de brukar komma, det är jättebra!

Du har lätt igen pengarna när du köper en FeedCon. Jag sparar mycket pengar på att slippa köra ut och kolla som jag gjort innan. De kompletta foderspridarna är säkrare, mer stabila och räcker längre! Du får vad du betalar för och jag tycker det är en mycket bra investering att köpa dessa! Och dessutom ingår FeedCon från början i dessa. Vi kommer successivt att byta våra foderspridare till de som rymmer 500 liter så behöver vi inte fylla på så ofta och dessutom får vi larm från FeedCon om något strular. Det blir lättare på många sätt!

Magnus Sivander
Ansvarig för klövviltsförvaltningen – på Hjulebergs Egendom AB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *