Innovation

En svensk innovation

I mer än 25 år har Carl Pfeiff/Nordic Gamekeeper utvecklat foderautomater för jägare och viltvårdare. Innovativa kvalitetsprodukter som både bidrar till en bättre jakt och naturupplevelse, samt till att styra djur för att minska skador på jordbruksgrödor. År 2000 designades den första generationen av kompletta foderautomater i glasfiber, och utvecklingen har idag lett till en modern teknisk lösning som kraftigt reducerar alla de negativa konsekvenser vildsvinen för med sig - FeedCon.

FeedCon

FeedCon är en smart styrenhet som gör att du kan styra och övervaka din foderautomat via Nordic Gamekeepers app, var du än befinner dig. Detta innebär att du alltid vet att det finns rätt mängd foder och inget går till spillo. Du slipper att åka ut och kontrollera åteln, och spar på så sätt både miljö, tid och pengar. När vildsvinen är vid åteln får du en notis, så jakten blir optimal. Allt det här tillsammans innebär att vi kan få en bättre kontroll på viltet, minska skadorna och samtidigt få en mer hållbar viltvård.

Made in Sweden

Nordic Gamekeeper är först i världen med en smart styrenhet till foderautomater för vildsvin. FeedCon värnar om människor, djur och natur. 
FeedCon är patenterad och säljs idag över hela världen.

Allt som händer vid åteln syns i appen

Nordic Gamekeeper-appen ger dig full kontroll på dina foderautomater och kameror. Appen är gratis och tillgänglig för Iphone och Android.

Styr viltet dit du vill

För jägare är det viktigt att viltet befinner sig vid åteln vid jakt, eller att kunna samla viltet i rätt såt. För vilthägn effektiviserar du din foderhantering.

Övervaka hemifrån

Få notiser när fodret håller på att ta slut eller vid driftstopp. Styr belysning och få information om när vildsvinen är på plats. Slut på onödiga kontrollresor.

Passar alla foderautomater

FeedCon är kompatibel med Biltemas och alla andra 12-volts foderautomater. Se filmen hur du enkelt konverterar din foderautomat med FeedCon.

Bättre jakt med HunterSIM

Få dina bilder i ett snyggt bildgalleri med Nordic Gamekeeper appen. Snyggt sorterade per kamera och åtel.