Bättre jakt

Styr smart

Vildsvinsstammen växer dramatiskt och man uppskattar att det finns ca: 300.000 vildsvin i våra skogar. Med Nordic Gamekeepers smarta styrenhet för foderautomater får du kontroll över både vildsvin och dina grödor.

Skydda dina grödor

Vildsvin är ett växande problem för lantbrukare då de skapar stora skador i jordbruket. Lantbrukare får sina åkrar uppbökade, och man beräknar kostnaden för skador till 1 miljard om året! Med FeedCon får du bättre kontroll på både foderautomaten och vildsvinen, och kan på detta sätt minska skadorna på dina grödor.

Styr viltet dit du vill

För jägare är det viktigt att viltet befinner sig vid åteln vid jakt, eller att kunna samla viltet i rätt såt. För lantbrukaren att skydda sina grödor. För vilthägn effektiviserar du din foderhantering. Med FeedCon är det du som bestämmer var viltet ska vara.

Allt som händer vid åteln syns i appen

Nordic Gamekeeper-appen ger dig full kontroll på dina foderautomater och kameror. Appen är gratis och tillgänglig för Iphone och Android.

Styr viltet dit du vill

För jägare är det viktigt att viltet befinner sig vid åteln vid jakt, eller att kunna samla viltet i rätt såt. För vilthägn effektiviserar du din foderhantering.

Övervaka hemifrån

Få notiser när fodret håller på att ta slut eller vid driftstopp. Styr belysning och få information om när vildsvinen är på plats. Slut på onödiga kontrollresor.

Passar alla foderautomater

FeedCon är kompatibel med Biltemas och alla andra 12-volts foderautomater. Se filmen hur du enkelt konverterar din foderautomat med FeedCon.

Bättre jakt med HunterSIM

Få dina bilder i ett snyggt bildgalleri med Nordic Gamekeeper appen. Snyggt sorterade per kamera och åtel.