Förut visste jag inte vad som hände vid åteln. Nu ser jag allt i appen!

Jag är kanonnöjd med FeedCon! Det bästa med FeedCon är att jag nu vet att det alltid finns mat i automaten. Jag har erfarenhet av att om det är slut på mat ett par dagar så försvinner djuren. Nu har jag kontroll, nu vet jag att det finns mat och förväntningarna i jaktlaget är mycket högre!

Det är kul också att titta i appen, och se vad som händer, du är med på ett annat sätt nu. Innan visste jag ingenting vad som hände på åteln. När jag jagat på platsen så kan jag sedan se när de kommer tillbaka så vi kan jaga igen. Det är jättebra! Dessutom spar jag både tid och pengar eftersom jag slipper åka 5 mil t/r för att kolla läget. Supporten har dessutom varit superb och jättebra, också på helgen!

Niklas Olofsson
Jägare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *