HunterSIM

HunterSIM

- SIM-kort för åtelkamera

HunterSIM är ett optimerat SIM-kort för åtelkameror, och det fungerar i svenska och europeiska mobilnät. Med Nordic Gamekeeper-appen samlar du bilderna från övervakningskameran direkt i ett bildgalleri, enkelt och lättöverskådligt i appen.

Inga fler bilder i mailboxen!

Med andra SIM-kort får du bilder från kameran via mail. Det är svårt att få överblick, särskilt om du har flera kameror spridda på flera platser. Med HunterSIM får du bilderna direkt i Nordic Gamekeeper-appen i ett snyggt bildgalleri, sorterat per åtel. I bildgalleriet kan du swipa mellan bilderna, som du också kan dela med ditt jaktlag. Du kan även få notiser i mobiltelefonen när något spännande sker vid din kamera.

HunterSIM - 3 nivåer för olika behov

Självklart lagras alla bilder i en säker moln-lösning och du kan enkelt se kvarvarande datamängd i appen. Passar till alla olåsta sändande kameror med SIM-kort och HunterSIM® väljer alltid operatören med bästa signalen. Du kan enkelt upp- eller nedgradera vid behov. HunterSIM betalas månadsvis i förskott, utan bindningstid. Beloppet dras i slutet av varje månad. HunterSIM abonnemanget finns i 3 nivåer.

Basic 19 kr/mån, Standard 39 kr/mån och Premium 59 kr/mån. 

Dela med ditt jaktlag

Bjud in hela jaktlaget och ni kan alla ta del av alla bilder! Appen är tillgänglig för Iphone och Android på App Store och Google Play. Med abonnemang får du tillgång till både FeedCon och HunterSim i appen.

Allt som händer vid kameran syns i appen

Nordic Gamekeeper-appen ger dig full kontroll på dina övervaknings- och åtelkameror. Appen är tillgänglig för Iphone och Android.

Ha koll med HunterSIM

I Nordic Gamekeeper appen kan du se vad som sker vid din kamera.

Övervaka på distans

Få notiser när nya bilder har tagits.

Passar alla olåsta sändande kameror

HunterSIM är kompatibelt med alla olåsta sändande kameror på marknaden idag.

Dela med andra

Med HunterSIM i din åtel/övervakningskamera, får du bilderna samlade i ett bildgalleri i appen. Enkelt att dela med andra!