FeedCon

Styr och övervaka din foderautomat

FeedCon är en smart styrenhet som gör att du kan styra och övervaka din foderautomat via Nordic Gamekeepers app, var du än befinner dig. Detta innebär att du alltid vet att det finns rätt mängd foder och att inget går till spillo. Du slipper att åka ut och kontrollera åteln, och spar på detta sätt både miljö, tid och pengar. När vildsvinen är vid åteln får du en notis, så jakten blir optimal.

Allt det här tillsammans innebär att vi kan få en bättre kontroll på vildsvinen, minska skadorna och samtidigt få en mer hållbar viltvård.

100% koll ger bättre jakt!

Med Nordic Gamekeeper-app styr och övervakar du foderautomaten via FeedCon styrenhet. FeedCon passar Biltemas och alla andra 12-volts spridare. Fördelarna är många:

- Full kontroll på din foderautomat var du än befinner dig
- Styr din foderautomat på distans
- Styr foderautomatens belysningsschema och styrka
- Använd Bluetoothfunktionen när du sitter vid åteln för att reglera belysningen och kunna ge en extra fodergiva
- Larmar när fodret tar slut
- Larmar vid driftstopp
- Fodra med bättre precision
- Skydda dina skördar från vilt
- Spar tid, pengar och resor
- Ger dig trygghet och kontroll

Med tekniken i naturen!

Man uppskattar att det idag finns 300.000 vildsvin i våra skogar. De kan riva upp en fotbollsplan eller en trädgård över en natt, och skapar stora problem när de kommer närmare bebyggelsen.

- Lantbrukare får sina åkrar uppbökade, och man beräknar kostnaden för skador till 1 miljard om året. Naturvårdsverket vill nu minska trafikolyckor och skördeskador till hälften, och det ska ske med jakt. Då är åteljakt är det säkraste och bästa sättet. Med FeedCon lockar man bort vildsvinen från växande grödor. Det är också effektivt att samla vildsvinen i rätt såt för att få en mer effektiv jakt.

FeedCon - 3 nivåer för olika behov

FeedCon styr och övervakar timerstyrda foderautomater via en app i en smartphone. Ingår 1 månads abonnemang hos Nordic Gamekeeper AB för molntjänsten där köparen också får fri tillgång till uppdateringar av utrustningen samt support. Därefter har du möjlighet att välja mellan 3 nivåer på abonnemangen, beroende på just ditt behov.

Basic 9 kr/mån, Standard 19 kr/mån och Premium 39 kr/mån. 

Allt som händer vid åteln syns i appen

Nordic Gamekeeper-appen ger dig full kontroll på dina foderautomater och kameror. Appen är gratis och tillgänglig för Iphone och Android.

Styr viltet dit du vill

För jägare är det viktigt att viltet befinner sig vid åteln vid jakt, eller att kunna samla viltet i rätt såt. För vilthägn effektiviserar du din foderhantering.

Övervaka hemifrån

Få notiser när fodret håller på att ta slut eller vid driftstopp. Styr belysning och få information om när vildsvinen är på plats. Slut på onödiga kontrollresor.

Passar alla foderautomater

FeedCon är kompatibel med Biltemas och alla andra 12-volts foderautomater. Se filmen hur du enkelt konverterar din foderautomat med FeedCon.

Bättre jakt med NG-SIM

Få dina bilder i ett snyggt bildgalleri med Nordic Gamekeeper appen. Snyggt sorterade per kamera och åtel.