App

Övervaka, styr och se allt som händer vid din åtel med Nordic Gamekeeper app

Med Nordic Gamekepper-appen styr och övervakar du din åtel - var du än befinner dig! Här samlar du info från alla dina enheter såsom simkort, kamera, foderautomat. Appen är gratis och tillgänglig för Iphone och Android. En välskött åtel ger bra jakt och med appen har du alltid 100% koll!

NG-SIM

Inga fler bilder i mailboxen! Med NG-SIM får du bilderna direkt i appen och i ett snyggt bildgalleri. Enkelt, överskådligt, och du kan även dela bildgalleriet med jaktlaget!

FeedCon

Ett smart styrenhet som gör att du kan styra och övervaka din foderautomat via appen, var du än befinner dig. I appen har du koll på historik, du ser fodernivåer och viltaktivitet. Du spar resor, tid och kan vara säker på att viltet är på plats när det är dags för jakt.

Allt som händer vid åteln syns i appen

Nordic Gamekeeper-appen ger dig full kontroll på dina foderautomater och kameror. Appen är gratis och tillgänglig för Iphone och Android.

Styr viltet dit du vill

För jägare är det viktigt att viltet befinner sig vid åteln vid jakt, eller att kunna samla viltet i rätt såt. För vilthägn effektiviserar du din foderhantering.

Övervaka hemifrån

Få notiser när fodret håller på att ta slut eller vid driftstopp. Styr belysning och få information om när vildsvinen är på plats. Slut på onödiga kontrollresor.

Passar alla foderautomater

FeedCon är kompatibel med Biltemas och alla andra 12-volts foderautomater. Se filmen hur du enkelt konverterar din foderautomat med FeedCon.

Bättre jakt med NG-SIM

Få dina bilder i ett snyggt bildgalleri med Nordic Gamekeeper appen. Snyggt sorterade per kamera och åtel.