Nordic Gamekeeper AB erbjuder innovativa jaktrelaterade produkter och tjänster till jägare och markägare. Företaget säljer innovativa kvalitetsprodukter som både bidrar till en bättre jakt/naturupplevelse och till att styra djur för att minska skador på jordbruksgrödor.

Våra produkter och tjänster skall vara de bästa och mest innovativa på marknaden när det gäller funktion och prestanda till ett konkurrenskraftigt pris.

 

Nordic Gamekeeper AB som hette tidigare Pfeiff’s Feeder AB är ett etablerat företag inom jakt- och viltvårdsbranschen. Nordic Gamekeeper AB och ägs och drivs av Carl Pfeiff, ett erkänt namn inom branschen. Nu gör företaget en satsning på en patentsökt innovation, FeedCon, en smart fjärrstyrd styrbox till alla timerstyrda foderautomater. FeedCon styr och övervakar foderautomaten via en app i din smartphone, var du än är i världen. Bolaget utvecklar också andra generationens kompletta foderautomater.

Utifrån Carl Pfeiffs profession som viltförvaltare med uppdrag att exploatera våtmarker, förädla mark och skog för jakt och rekreation samt att bygga upp och arrangera jakter både nationellt och internationellt har Carl länge sett ett behov av att kunna styra och kontrollera foderautomater på distans. Carl Pfeiff som har ett förflutet som jakt-/jordbruksförvaltare på Hargs Bruk AB, har utvecklat första generationen av egna timerstyrda foderautomater som funnits på marknaden sedan 2000.