Köp- och leveransvillkorKöp

 

Priser:

Moms ingår i priset, med f.n. 25%.

 

 

Betalningsalternativ

Faktura – Faktura med 30 dagar betalning.

Payson – Betala direkt med Payson. Payson samarbetar med Visa/Mastercard och internetbankerna Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

 

 

Leveranstid:

Normal leveranstid är cirka 3 dagar för varor i lager. Under högsäsong och helger kan det ta längre tid. Ibland är vi bortresta på mässor etc, och detta kan också fördröja.

 

 

Leveranssätt:

Vi skickar beställningar som brev/paket med Posten/Bring eller DHL. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

 

 

Frakt:

Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter den faktiska vikten, detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan. Prissättning sker efter Postens portotabell för brev och paket. För ej önskad, returnerad vara står kunden för frakten.

 

 

Skador på paket och ej uthämtade paket

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.

Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna och kostnader för fraktföretagets avgifter.

 

 

Ångerrätt

Vi vill vara säkra på att du är helt nöjd med våra produkter. Du har rätt att ångra ditt köp utan att ange något skäl inom 14 dagar.

Ångerfristen löper ut 14 dagar efter leveransdag.

Vill du utöva ångerrätten ska du skicka ett klart och tydligt meddelande om ditt beslut att lämna tillbaka produkten (t.ex. ett brev avsänt per post, eller e-post). För att du ska hinna utöva din ångerrätt i tid räcker det med att du sänder in ditt meddelande om att du tänker lämna tillbaka produkten innan ångerfristen gått ut.

 

 

Verkan av utövad ångerrätt

Om du frånträder detta avtal kommer vi att betala tillbaka alla betalningar vi fått från dig. Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst senast 14 dagar från och med den dag då vi underrättades om ditt beslut att frånträda avtalet. Vi kommer att använda samma betalningsmedel för återbetalningen som du själv har använt för den inledande affärshändelsen, om du inte uttryckligen kommit överens med oss om något annat. I vilket fall som helst kommer återbetalningen inte att kosta dig något förutom själva fraktkostnaden som du själv står för.