Nyhet: Fjärrstyrning/Remote Control i FeedCon appen!
Nu finns manuell Fjärrstyrning/Remote Control i FeedCon appen som innebär att du kan aktivera foderspridning och/eller belysning när du är på plats vid åteln. Ny automatisk gratis uppdatering sker i din FeedCon app!

 

Så här fungerar Fjärrstyrningen/Remote Control i FeedCon appen:

När du ska använda manuell Fjärrstyrning/Remote Control behöver du aktivera den i appen max 6 timmar innan du ska använda den. Det beror på att FeedCon uppdaterar sig var sjätte timme och därför kan det dröja upp till 6 timmar innan Fjärrkontrollen är aktiv. När den är aktiverad är Fjärrstyrningen aktiv i 24 timmar. Under denna tid kan du styra utfordring och belysning direkt på plats på åteln och det tar max 5 minuter från din aktivering till att utfordring sker eller belysning ändras. Du kan göra hur många ändringar som helst under dessa 24 timmar som Fjärrstyrningen är aktiv.

 

När du aktiverar Fjärrstyrning så är den aktiv i 24 timmar och sedan stängs denna funktion av automatiskt. Du kan när som helst starta ett nytt 24 timmars dygn med fjärrstyrning.

 

Aktivera motorn
När du aktiverar motorn så är den aktiv tills att extra spridning av foder har skett (ca 5 min), därefter stängs den av. Om du vill ge ytterligare en foderspridning om t ex 10 minuter eller 2 timmar så aktiverar du den igen då och då ger den igen en extra spridning av foder inom 5 min etc. Detta är möjligt att göra under alla de 24 timmar som fjärrstyrningen är aktiverad.

 

Aktivera lampa
Belysningen sätter du igång genom att aktivera lampknappen under fjärrstyrningen. Därefter kan du sedan stänga av och sätta på belysningen, och justera styrkan, så mycket du önskar under denna 24 timmars period som fjärrstyrningen är aktiv. Även dessa funktioner genomförs inom 5 minuter ifrån att du aktiverat belysningen under fjärrstyrningen.